Breinhelden

Een uitgebreide website die zowel technisch als grafisch aan veel eisen moest voldoen. De lay-out was in grote lijnen uitgedacht, eveneens was er los beeldmateriaal beschikbaar. Wij hebben de concept lay-out en het losse beeldmateriaal samen gegoten tot een speelse website die zowel grafisch als technisch aan al hun eisen voldoet.

Extra info
De website is gemaakt in WordPress, heeft een beveiligde verbinding & is responsive (past zich aan aan het schermformaat; mobiel, tablet, desktop).

Bruisend Brein

Een nieuw bedrijf vraagt om een nieuwe huisstijl. Bruisend Brein, Centrum voor Microbioom en Leefstijlpsychologie, kwam met een leuke opdracht. Een frisse website met een modern randje. Naast de website mochten wij ook het huisstijl en logo ontwerpen. Hun enige wens was de kleur aqua blauw. We hebben voor hun een frisse website, logo & huisstijl ontworpen met ruimte voor een blog, een vlog en een onbeperkt aantal pagina's, zodat ze alle informatie kwijt kunnen.

Extra info
WordPress website, beveiligd & responsive, extra modules voor blog/vlog.

De Praktijk

De oude huisstijl van psychologenpraktijk De Praktijk was verouderd en aan vernieuwing toe. Met een voorliefde voor de kleur groen-blauw en aquarel texturen, hebben we een nieuwe huisstijl voor ze ontwikkeld. Daarnaast is de oude site op de schop gegaan en hebben ze een nieuwe site gekregen, passend  bij de nieuwe huisstijl.

Extra info
De website is gemaakt in WordPress, heeft een beveiligde verbinding & is responsive (past zich aan aan het schermformaat; mobiel, tablet, desktop).

Da-Tano Italiaanse Smaak

De website van het Italiaanse restaurant & delicatesse winkel Da Tano was hevig aan vernieuwing toe. De oude website toonde foutmeldingen en werd niet meer onderhouden. Met de huidige huistijl en het reeds aanwezige beeldmateriaal, konden wij aan de slag.

De menukaarten moesten in het design worden verweven, even als een aantal bestelformulieren. De website van Da Tano is weer technisch in orde en past grafisch beter bij hun huidige huisstijl.

Extra info
Gemaakt in WordPress, beveiligd & responsive. De menukaarten zijn in het design verweven en bestelformulieren zijn via de website te downloaden.

Andullatie 4 You

Een website voor een nieuw concept in Alphen aan den Rijn; andullatie massage matrassen voor gebruik, verhuur en verkoop. Een logo en voorkeur voor kleuren was reeds aanwezig, evenals een globale lay-out. Wij hebben het concept vervolgens in een grafisch & technisch kloppend jasje gegoten.

Extra info
De website is gemaakt in WordPress, heeft een beveiligde verbinding & is responsive (past zich aan aan het schermformaat; mobiel, tablet, desktop). Eveneens hebben we op technisch vlak een agenda module ingebouwd.

Kraay Motorsport

Ons werd gevraagd een eenvoudige website te maken, inclusief een webshop module. Eveneens hebben we de huisstijl en het logo ontworpen.

Extra info
Gemaakt in WordPress, inclusief een webshop module.